Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Ianuarie 2021
Vizualizari: 273
Comentează add

Libanul a înregistrat, până marţi, un total de 226.948 cazuri de infecţie cu coronavirus şi 1.705 decese pe fondul COVID-19. În Liban este instituită carantina până pe 2 februarie.

Ministrul interimar al sănătăţii, din Liban, spitalizat cu COVID-19

radiojurnal

 

Ministrul interimar al sănătăţii, din Liban, Hamad Hassan, a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus şi internat în spital, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat. "Ministrul a fost internat la spitalul Sf. Gheorghe pentru tratament".

Spitalele din Liban rămân fără paturi pentru a trata pacienţii grav bolnavi pe fondul creşterii numărului de cazuri de coronavirus după perioada sărbătorilor de Crăciun şi de An Nou. Numărul zilnic al infecţiilor a ajuns vineri la un record absolut de 5.440 cazuri.

Libanul a înregistrat, până marţi, un număr total de 226.948 de cazuri de infecţie cu coronavirus şi 1.705 decese pe fondul COVID-19. În prezent, în Liban este instituită carantina până la 2 februarie.

Pandemia de coronavirus a lovit Libanul în contextul în care ţara se afla în mijlocul unei crize financiare devastatoare care a prăbuşit cursul valutar, a paralizat băncile, iar posesorii de depozite la bănci au rămas cu sumele blocate. Proviziile medicale s-au diminuat în contextul dispariţiei de pe piaţă a dolarilor.


Etichete LibanMinistrul interimar al sănătăţiiHamad Hassanspitalizat cu covid-19,

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live