Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

9 Octombrie 2019
Vizualizari: 453
Comentează add

Ministrul apărării naţionale Gabriel Leş a criticat astăzi insistenţa cu care grupul olandez Damen insistă să blocheze achiziţia de corvete multirol de Armata României.

Ministrul Gabriel Leş critică acţiunile grupului olandez Damen

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naţionale Gabriel Leş a criticat astăzi insistenţa cu care grupul olandez Damen insistă să blocheze achiziţia de corvete multirol de Armata României. Într-o declaraţie publicată pe contul său de Facebook, ministrul apărării scrie că este inacceptabil "ca interesele de securitate ale României, și ale Alianței deopotrivă, să fie sacrificate în goana după profit ale unor companii mânate de interese obscure". 

Gabriel Leş:

"Companiei olandeze Damen i-a fost respinsă ieri, la instanța de fond, contestația prin care se încearcă blocarea atribuirii contractului de realizare a corvetelor multifuncționale. Demersurile de tergiversare nu se opresc însă aici, compania anunțând deja că va înainta recurs".

Redactorul nostru Radu Dobriţoiu aminteşte că Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea Damen ca neîntemeiată, cu posibilitatea de recurs in termen de 10 zile de la comunicare.
 


Etichete Gabriel Lescontestatie Damencorvete multirolGrup Damen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live