Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Marţi, 26 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iunie 2018
Vizualizari: 748
Comentează add

Într-un interviu acordat colegei noastre Ruxandra Săraru, el spus că mediile de admitere în acest sistem de învăţământ sunt foarte mari.

Ministrul apărării consideră că liceele militare sunt foarte căutate

radiojurnal

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor. Foto: Arhivă.

 Liceele militare sunt foarte căutate spune ministrul apărării, Mihai Fifor.

Într-un interviu acordat colegei noastre Ruxandra Săraru, el spus că mediile de admitere în acest sistem de învăţământ sunt foarte mari.

Mihai Fifor: "Ce a fost mai interesant anul acesta a fost modul în care au venit către liceele militare copiii şi am avut o admitere la colegiile militare fabuloasă, adică la fete 9,99 media cea mai mare, la băieţi 9,97. Au fost admişi peste 600 de elevi la nivel naţional, din care 223 de fete. Prin urmare, un an foarte bun! Asta ne dovedeşte că decizia noastră de a redeschide Liceul Militar de la Constanţa din această toamnă a fost o decizie bună. Liceele militare sunt căutate din toate punctele de vedere. Pe de o parte prin faptul că au un corp profesoral de elită, pe de altă parte pentru că oferă o anumită educaţie, un anumit profil elevului pe care îl şcolarizează, până la urmă e un lucru de onoare să fii elev într-un liceu militar; te căleşte, te educă, te formează, pentru că în ultimă instanţă nu dorim doar să oferim educaţie în modul formal, ci vrem să modelăm caractere şi lucrul acesta se întâmplă în liceele militare româneşti".


Etichete Ministrul apărăriiMihai Fiforliceele militaresunt foarte căutate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live