Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Iulie 2020
Vizualizari: 604
Comentează add

Se va asigura asistența tehnică și finanțare pentru construcția autostrăzilor Sibiu - Pitești și Ploiești - Brașov.

Ministerul Transporturilor a semnat un memorandum cu BERD

florin-lepadatu

Ministerul Transporturilor a semnat un memorandum cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare prin care se va asigura asistența tehnică și finanțare pentru construcția autostrăzilor Sibiu - Pitești și Ploiești - Brașov.

Ministrul de resort, Lucian Bode, a explicat într-o conferință de presă că banca urmează să își recupereze banii în momentul în care aceștia vor veni de la Uniunea Europeană.

Lucian Bode: Ne asumăm trei obiective. Unu: un împrumut punte pentru realizarea autostrăzii Sibiu-Pitești. Doi: capital de lucru pentru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR. Şi trei, ce este foarte important: asistență tehnică pentru construirea, procurarea și operarea autostrăzii Ploiești-Brașov. Avem un partener serios BERD-ul care ne garantează că acest obiectiv va fi finalizat. Se vor implica atât în etapa de revizuire documentație, cât și în partea de finanțare a execuției acestui tronson.

Ministrul Lucian Bode a mai spus că până la sfârșitul acestui an ar putea fi semnat contractul pentru realizarea centurii ocolitoare a orașului Comarnic, în regim de autostradă.


Etichete Ministerul TransporturilorBERD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live