Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 August 2017
Vizualizari: 229
Comentează add

Ministerul Public precizează că nu a fost consultat şi că a luat act cu surprindere şi îngrijorare de modificările anunţate, astăzi, de ministrul Justiţiei.

Ministerul Public critică propunerile ministerului justiţiei

radiojurnal

   

Ministerul Public precizează că nu a fost consultat şi că a luat act cu surprindere şi îngrijorare de modificările anunţate, astăzi, de ministrul Justiţiei, potrivit cărora şefii DNA şi DIICOT, dar şi procurorul general urmează să fie numiţi de Secţia pentru Procurori a CSM, la propunerea ministrului de resort. Instituţia amintită susţine că, până în acest moment, nu i-a fost transmis proiectul de modificare a legilor Justiţiei şi că va formula un punct de vedere complet după ce va studia documentul.

Şi Consiliul Superior al Magistraturii transmite, printr-un comunicat de presă, că, până în prezent, nu a primit propunerile privind modificarea legilor justiţiei şi că îşi va exprima poziţia motivată şi punctuală asupra acestora în momentul în care ele îi vor fi comunicate, în condiţiile legii.

La rândul său, Inspecţia Judiciară, organism care actualmente funcţionează autonom pe lângă CSM, apreciază ca fiind oportună trecerea intituţiei în subordinea Ministerului Justiţiei.


Etichete Ministerul Publicpropunerile ministerului justiţiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live