Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Aprilie 2017
Vizualizari: 720
Comentează add

Ministerul Justiţiei a făcut o serie de modificări la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală, schimbări care sunt în prezent în dezbatere publică.

Ministerul Justiţiei a elaborat proiectul de lege privind codurile penale

radiojurnal

Ministrul justiției, Tudorel Toader. Foto: Arhivă.

Ministerul Justiţiei a făcut o serie de modificări la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală, schimbări care sunt în prezent în dezbatere publică.

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a explicat cu puţin timp în urmă ce vizează aceste modificări.

Tudorel Toader: Modificările la cele două Coduri vizează strict, cum am declarat de fiecare dată, punerea de acord a Codurilor cu deciziile Curţii Constituţionale, nimic mai mult, nimic mai puţin. În al doilea rând, am făcut modificări pentru punere de acord atât cu deciziile de admitere, cât şi cu deciziile interpretative.

Există şi alte legi care vor fi modificate pentru a fi puse în acord cu deciziile CCR, a mai precizat ministrul justiţiei.

Tudorel Toader a mai anunţat în conferinţa de presă din această dimineaţă că va dispune organizarea unui audit extern la DNA, DIICOT şi Parchetul General


Etichete Ministerul Justiţieimodificări la Codul PenalCodul de Procedură Penalăccrtudorel toaderjustitiednadiicotparchetul generalaudit extern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live