Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Mai 2016
Vizualizari: 756
Comentează add

Structurile de evidenţă a populaţiei au actualizat bazele de date şi au eliminat peste 1.500 de persoane cu vârsta mai mare de 100 de ani, despre care s-au obţinut acte de deces.

Ministerul de Interne actualizează datele pentru listele electorale

radiojurnal

 

Structurile de evidenţă a populaţiei au actualizat bazele de date şi au eliminat peste 1.500 de persoane cu vârsta mai mare de 100 de ani, despre care s-au obţinut documente care atestă decesul.

Datele i-au fost comunicate Autorităţii Electorale Permanente, astfel încât aceste persoane să fie scoase de pe listele electorale.

În acelaşi context, continuă verificările privind alte 1.000 de persoane de peste 100 de ani, despre care există informaţii că ar fi încetat din viaţă, deşi nu au fost obţinute acte privind decesul şi nu au fost găsite rude, vecini sau apropiaţi care să le cunoască situaţia.

Totodată, sunt verificate şi situaţiile în care mai multe persoane şi-au stabilit reşedinţa la aceeaşi adresă şi a celor care şi-au schimbat-o, în mod repetat, în perioada dinaintea alegerilor - precizează Ministerul de Interne, într-un comunicat.


Etichete Ministerul de Interne actualizează datele pentru listele electoralealegeriEvidenţa populaţieiAutoritatea Electorală Permanentă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live