Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

23 Februarie 2021
Vizualizari: 70
Comentează add

Ministerul Sănătății din Israel va solicita, astăzi, Comisiei pentru coronavirus restricții de circulație în ultimele trei zile ale lunii februarie, în timpul sărbătorii de Purim.

Ministerul Sănătății din Israel va cere restricții de circulație de Purim

florin-lepadatu

   Foto: Captură Google Maps

Ministerul Sănătății din Israel va solicita, astăzi, Comisiei pentru coronavirus restricții de circulație în ultimele trei zile ale lunii februarie, în timpul sărbătorii de Purim.
 
Se intenționează, pentru prima dată, o stingere de noapte între orele 20:00 și 5:00 dimineața pentru a limita deplasările și petrecerile.
 
Corespondență de la Ierusalim - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Ministrul sănătății, Yuli Edelstein, a anunțat că 70% din populația cu vârsta peste 16 ani a fost vaccinată cu cel puțin o doză Pfizer. Armata a raportat că se apropie de sfârșitul campaniei sale de vaccinare. Diminuarea ratei de infectare vine pe fondul campaniei de vaccinare.
 
Comisia interministerială pentru coronavirus ar urma să dezbată astăzi adoptarea unor măsuri pentru perioada sărbătorii de Purim, care va avea loc în ultimele trei zile ale lunii februarie. De Purim, în mod tradițional, au loc petreceri mari.
 
Reprezentanții partidelor Albastru&Alb și Shas vor face presiuni pentru restricții doar în zonele cu cele mai multe infectări, catalogate roșii. Directorul general al Ministerului Sănătății, Hezi Levy, a declarat că trebuie limitat accesul la petreceri.
 
Autoritățile medicale sunt preocupate de creșterea numărului femeilor gravide infectate cu noul coronavirus. Sunt, de asemenea, mulți copii infectați, unii cu simptome grave.

Etichete Israel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live