Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2017
Vizualizari: 627
Comentează add

Liderul sindicatului de la mina Lonea nu intenţionează deocamdată să înceteze protestul, chiar dacă starea de sănătate a câtorva dintre greviştii foamei s-a deteriorat.

Minerii de la Lonea şi Lupeni continuă protestele

radiojurnal

 

În Valea Jiului, minerii de la Lonea şi Lupeni continuă protestele, în timp ce liderii sindicali de la termocentrala Mintia, au suspendat, aseară, greva foamei, declanşată joi.

Corespondentul nostru, Ilie Pintea a precizat că minerii erau nemulţumiţi de decizia administraţiei Complexului Energetic Hunedoara, prin care personalul auxiliar era chemat la muncă doar patru zile pe săptămână.

Preşedintele Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Deva, Mircea Crişovan, a declarat că decizia suspendării protestului a fost luată după ce revendicările lor au fost prezentate conducerii Ministerului Energiei.

Între timp, cei opt mineri aflaţi în greva foamei în Valea Jiului continuă protestul.

Vasile Păduraru, liderul sindicatului de la mina Lonea, a declarat pentru Radio RomA că se va consulta cu ceilalţi protestatari, dar nu intenţionează deocamdată să înceteze protestul, chiar dacă starea de sănătate a câtorva dintre greviştii foamei s-a deteriorat.

La Mina Lupeni, de unde a început protestul, nici un schimb nu a intrat în mină.


Etichete protestevalea jiuluilonealupenimintia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live