Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 August 2016
Vizualizari: 1152
Comentează add

Mai mult de 100 de ortaci se blocaseră aseară în subteran, nemulţumiţi de decizia Companiei Naţionale a Uraniului de a închide mina pe care o consideră nerentabilă.

Minerii de la exploatarea de uraniu Crucea-Botuşanu au suspendat protestul

radiojurnal

Arhivă Foto: captura youtube.com.

UP DATE: Minerii de la exploatarea de uraniu Crucea-Botuşanu au suspendat, aseară, protestul şi au ieşit la suprafaţă - a anunţat prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, citat de Agerpres. Ei aşteaptă deciziile ce se vor adopta după discuţiile de astăzi, de la Ministerul Economiei. Corespondenta noastră, Mihaela Buculei, aminteşte că, luni seara, peste 80 de mineri de la Crucea s-au blocat în subteran, iar mulţi dintre ei au intrat în greva foamei. Nemulţumirile sunt legate de decizia Companiei Naţionale a Uraniului de a închide mina. Minerii vor plata drepturilor salariale şi contracte de muncă pe 4 ani. 

Minerii de la exploatarea de uraniu Crucea din judeţul Suceava continuă protestul.

Mai mult de 100 de ortaci s-au blocat aseară în subteran, nemulţumiţi de decizia Companiei Naţionale a Uraniului de a închide mina pe care o consideră nerentabilă.

Jumătate dintre angajaţi sunt în greva foamei - ei cer asigurarea contractelor de muncă pentru următorii 3 - 4 ani şi salarii mai mari.


Etichete subteranblocatiprotestcruceauraniusuceavagreva foamei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live