Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Septembrie 2017
Vizualizari: 1123
Comentează add

La Cimitirul de Onoare Românesc de la Rossoşka, din Federaţia Rusă, va avea loc vineri ceremonia de reînhumare a 345 de militari români căzuţi în bătălia de la Stalingrad.

Militari români căzuți la Stalingrad, reînhumați la Rossoșka

radiojurnal

Arhivă Foto: facebook/mapn.

La Cimitirul de Onoare Românesc de la Rossoşka, din Federaţia Rusă, va avea loc vineri ceremonia de reînhumare a 345 de militari români căzuţi în bătălia de la Stalingrad, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial.

Potrivit unui comunicat al MApN, la acţiune vor participa, secretarul general al ministerului, Codrin-Dumitru Munteanu, iar din partea Parlamentului României, senatorul Titus Corlăţean şi deputatul Bogdan-Ionel Rodeanu.

Până în prezent, Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor a identificat mormintele a peste 4.300 de militari români morţi în luptele de la Stalingrad şi înhumaţi în 65 de cimitire de campanie.


Etichete Cimitirul de Onoare Românesc de la Rossoşkadin Federaţia Rusăceremonia de reînhumare a 345 de militari români căzuţi în bătălia de la StalingradmapnCodrin-Dumitru Munteanuiar din partea Parlamentului Românieisenatorul Titus Corlăţeandeputatul Bogdan-Ionel Rodeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live