Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Ianuarie 2020
Vizualizari: 702
Comentează add

Candidatul democrat la preşedinţie, Michael Bloomberg, a dezvăluit vineri un plan de a reduce emisiile cauzate de transport prin trecerea la vehicule electrice în mod accesibil.

Milionarul Michael Bloomberg vrea trecerea SUA la maşini electrice

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Intrebarea 1

Sigur
Nu
Sigur

Candidatul democrat la preşedinţie, Michael Bloomberg, a dezvăluit vineri un plan de a reduce emisiile cauzate de transport prin trecerea la vehicule electrice într-un mod accesibil chiar şi pentru familiile cu venit mic şi prin ameliorarea accesului la transport public.

Agenţia Reuters transmite că Bloomberg, fostul primar milionar al New Yorkului, luptă de mult timp pentru scăderea emisiilor de dioxid de carbon, fiind de curând trimisul special la ONU pe probleme de mediu.

Şi alţi candidaţi democraţi au inclus tema transportului în planurile lor legate de climă. Bloomberg, care expune o serie de planuri legate de climă, este primul care prezintă o strategie specifică legată de transport, prima sursă a emisiilor de gaze ce produc efectul de seră din SUA.

Planul lui Bloomberg cere ca toate maşinile din SUA să fie electrice până în 2035, reducerea poluării prin folosirea de camioane şi autobuze electrice, acces îmbunătăţit la transportul public şi construirea de căi ferate pentru transport de mare viteză.


Etichete Michael BloombergSUAalegeridemocrat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live