Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Stoica

16 Martie 2015
Vizualizari: 1539
Comentează add

Robert Durst, moştenitorul unui imperiu imobiliar din New York, ar fi spus că "i-am omorât pe toti" în timp ce era înregistrat pentru un documentar HBO despre crime neelucidate.

Milionar arestat pentru crimă după ce s-a spovedit la TV

alexandra-stoica

Milionarul american Robert Durst. Foto: Captură YouTube.

Milionarul american Robert Durst, moştenitorul excentric al unui imperiu imobiliar din New York, a fost arestat pentru crimă, după ce a trăit zeci de ani cu suspiciunile anchetatorilor planând asupra sa. El ar fi mărturisit uciderea a trei persoane în timpul realizării unui documentar produs de HBO, care a încercat să reconstituie evenimentele şi în care a fost prezentată inclusiv o probă care s-ar putea doveni importantă pentru unul dintre cazuri - relatează presa amercană.

Durst, în vârstă de 72 de ani, a fost acuzat în ultimele patru decenii de trei crime fără să fie condamnat pentru niciuna dintre ele. Până la acest documentar produs de HBO, el nu a mai vorbit public despre acest subiect. Mărturisirea s-a produs în ultimul episod al documentarului, în timpul unui interviu, în care a fost confruntat cu o probă împotriva sa.

Mărturisirea a fost înregistrată doar audio când Durst s-a dus la baie în timpul filmărilor, unde şi-a şoptit sieşi "Asta este. Te-au prins (...) Ce naiba am făcut? I-am omorât pe toţi, bineînţeles", aparent fără să ştie că microfonul a rămas deschis.

Deghizat într-o femeie mută

Anchetatorii şi familiile victimelor au încercat vreme de zeci de ani să-i dovedească vinovăţia, dar atât moartea primei sale soţii în 1982, cât şi uciderea unei prietene a lui Durst în 2000 au rămas un mister.

Într-un alt caz, Robert Durst a fost achitat în 2001 de acuzaţia de crimă, după ce i-a convins pe juraţi că şi-a împuşcat mortal un vecin în vârstă şi apoi i-a dezmembrat trupul în legitimă apărare.

El fusese arestat pe când se ascundea în Texas sub deghizarea unei femei mute.


Etichete crimaRobert Durstserial HBOdocumentar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live