Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

31 Octombrie 2016
Vizualizari: 743
Comentează add

Publicarea obligatorie a declaraţiilor de avere online este o condiţie impusă de Uniunea Europeană în vederea liberalizării regimului de vize pentru Ucraina.

Milioane de USD în declaraţia de avere a preşedintelui Ucrainei Poroşenko

rador

 

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, şi-a făcut publică declaraţia de avere în format electronic, cu două ore înainte de expirarea termenului limită.

În declaraţia de avere preşedintele ucrainean menţionează inclusiv numele companiilor înregistrate în Cipru, în Insulele Virgine Britanice şi în Rusia. Petro Poroşenko a declarat că deţine acţiuni la peste 100 de companii din Ucraina, Rusia, Polonia, Spania, Cipru, Insulele Virgine şi Olanda.

Preşedintele Poroşenko deţine în conturile sale bancare 540.478 de hrivne ((1 Euro/28 hrivne), 26.324.870 de dolari şi 14.372 de euro.

De asemenea, preşedintele Ucrainei a declarat 3,85 de milioane de dolari şi 1.111.000 de dolari reprezentând fonduri împrumutate unor terţe părţi, precum şi contribuţii la uniuni de credit şi alte instituţii financiare nebancare de 8.190.000 de hrivne.

Soţia preşedintelui, de asemenea, are în conturi bancare 71.146 de dolari şi 8.943 de euro. Preşedintele mai deţine o clădire de apartamente cu o suprafaţă totală de 1331,7 mp în regiunea Kiev şi un teren de 22.196 de mp.

Imobilul şi terenul deţinute de Petro Poroşenko valorează circa 33.930.000 de hrivne. Publicarea obligatorie a declaraţiilor de avere on-line este o condiţie impusă de Uniunea Europeană în vederea liberalizării regimului de vize pentru Ucraina.


Etichete Petro PoroşenkoUcrianaOlandaInsulele VirgineCipruRusiaPoloniaSpaniadolarigrivneeuro

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live