Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Februarie 2018
Vizualizari: 1612
Comentează add

Milenialii ar urma să devină generaţia cea mai supraponderală de când au început înregistrările statistice.

Milenialii ar urma să devină generaţia cea mai supraponderală

florin-lepadatu

 

Milenialii ar urma să devină generaţia cea mai supraponderală de când au început înregistrările statistice, indică cercetări recente citate luni de Press Association.

Peste şapte din zece persoane născute între începutul anilor '80 şi mijlocul anilor '90 ar urma să devină obeze între vârstele de 35 şi 44 de ani.

Spre deosebire de mileniali, doar cinci din zece oameni din generaţia "baby boomers" - cei născuţi între 1945 şi 1955 - erau supraponderali sau obezi la aceeaşi vârstă.

"A fi obez este principala cauză de cancer în Marea Britanie după fumat, dar cei mai mulţi oameni nu cunosc acest risc substanţial", a declarat Alison Cox, directoarea pentru prevenţie a Cancer Research UK.

O organizaţie caritabilă a avertizat că a fi supraponderal sau obez la vârsta adultă este o problemă legată de 13 tipuri diferite de cancer, printre care cancerul la sân, intestinal şi renal, menţionând că numai 15% dintre britanici sunt conştienţi de conexiunea în cauză.

"Tacticile inteligente de marketing ale industriei alimentare şi accesul sporit la mâncare nesănătoasă este posibil să fi contribuit la creşterea ratelor de obezitate.

Grăsimea corporală suplimentară nu stă pur şi simplu, ci trimite mesaje în întreg organismul care pot provoca distrugeri celulelor.

Acest probleme se pot acumula în timp şi pot creşte riscul de cancer în acelaşi mod în care fumatul provoacă cancer.

Deşi estimările sunt sumbre, putem să le oprim să devină realitate.

Milenialii sunt cunoscuţi pentru faptul că urmează trenduri alimentare care par sănătoase, dar nimic nu este mai bun decât o dietă echilibrată", a precizat o expertă în domeniu, potrivit Agerpres. 


Etichete Obezitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live