Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

5 Octombrie 2016
Vizualizari: 859
Comentează add

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că vizita controversatului campion mondial la box nu este onorantă pentru Senat

Mike Tyson a găsit uşa Senatului închisă

gabriel-klimowicz

Mike Tyson la Camera Deputaţilor Foto: Agerpres

Celebrul campion mondial la box Mike Tyson a vizitat miercuri clădirea Parlamentului. Însoţit de senatorul şi totodată fostul campion de tenis Ilie Năstase, el a trecut întâi pe la Senat.

În încercarea de a vedea sala de plen, s-a lovit de uşile încuiate. Şedinţa senatorilor se terminase cu puţin timp înainte.

După aceea, fostul pugilist a vizitat sala de plen a Camerei Deputaţilor şi sala Nicolae Titulescu. Iniţial Mike Tyson era aşteptat sa participe ca invitat la şedinţa de plen a Senatului.

Însă preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a considerat că această vizită nu este onorantă pentru principala Cameră a Parlamentului. El a adăugat că cei care l-au invitat ”nu au stat sa se gândeasca prea mult, din contră”.

"Pe lânga activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireprosabil şi îi prefer pe aceia”, a adăugat şeful Senatului.
 

Fostul pugilist american de 50 de ani nu se află pentru prima oară în Bucureşti. De această dată el a venit pentru a lansa o băutură energizantă. Joi seara se va distra într-un club din Capitală.

Mike Tyson a fost campion absolut la categoria grea, cel mai tânar câştigator al titlurilor WBC, WBA şi IBF.

El este cunoscut atât pentru meciurile sale celebre de box, cât şi pentru scandalurile, bătăile şi consumul de droguri. Tyson a recunoscut că era dependent, că la unele meciuri era drogat şi că a înşelat testele antidoping.


Etichete Mike TysonSenatCălin Popescu TăriceanuSenatCamera Deputaţilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live