Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Martie 2019
Vizualizari: 383
Comentează add

Secretarul de stat american consideră că Washingtonul ar fi trebuit să facă mai mult pentru a rezolva problemele Ucrainei generate de influența Moscovei.

Mike Pompeo: "Măsuri comune SUA-NATO împotriva Rusiei"

sergiu-stet

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.        Foto: commons.wikimedia.org/wiki/File:Mike_Pompeo_Official_Portrait_112th_Congress.jpg.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a anunțat că SUA şi NATO vor adopta măsuri comune împotriva Moscovei, din cauza agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, scrie agenţia RBC citat[ de RADOR.
 
Într-un discurs susţinut în Camera Reprezentanților, Pompeo a menționat că reprezentanții țărilor Alianței Nord-Atlantice vor merge, săptămâna viitoare, la Washington, iar ulterior vor fi luate măsuri suplimentare pentru a exercita presiuni asupra Rusiei, în legătură cu agresiunea sa împotriva Ucrainei.
 
"Sper ca săptămâna viitoare să pot anunța o nouă serie de măsuri comune împotriva Kremlinului", a subliniat secretarul de stat al SUA. Totodată, Pompeo a recunoscut că Washingtonul ar fi trebuit să facă mai mult pentru a rezolva problemele Ucrainei generate de influența Moscovei.

Etichete Mike PompeoSUANATOUcrainaRusiaMoscova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live