Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

23 Aprilie 2015
Vizualizari: 1330
Comentează add

Comunicat Radio România: Peste 1.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca, miercuri, 22 aprilie, până la ora deschiderii oficiale.

Mii de clujeni au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus

radio-romania

Foto: Radio România.

Peste 1.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca, miercuri, 22 aprilie, până la ora deschiderii oficiale.

Peste 70 de edituri expuse pe standurile Gaudeamus Cluj-Napoca se prezintă în cele 79 de evenimente din programul acestei a 16-a ediţii.

La deschiderea oficială a târgului au fost prezenţi Emil Boc - primarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Codrean - subprefectul judeţului Cluj, Irina Petraş - Preşedintele Uniunii Scriitorilor, Filiala Cluj, precum şi alte personalităţi ale vieţii culturale clujene.

Aceştia au salutat revenirea în oraşul universitar Cluj-Napoca a celui mai prestigios Târg de Carte din ţară.

Municipiul este în acest an Capitală Europeană a Tineretului, iar primarul Emil Boc a confirmat că va depune candidatura pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Irina Petraş a folosit momentul lansării târgului pentru a îndemna la lectură.

"În fiecare dintre cărţile acestui târg aveţi câte o bucăţică de „A fi” pe care o puteţi accesa, pe care o puteţi asuma şi cu care puteţi fi mai mult", a spus Irina Petraş. 


Etichete ştiri nord-vestCluj NapocaCaravana GaudeamusRadio RomaniaCentrul Cultural MediaRadio ClujexpozanţiIrina Petraşscriitori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live