Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

George Popescu

5 Septembrie 2017
Vizualizari: 1919
Comentează add

Oameni, idei, fapte. Mihail Kogălniceanu – 200 de ani de la naştere în interpretarea d-lui prof. dr. Cătălin Turliuc de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Mihail Kogălniceanu – 200 de ani de la naştere Mihail Kogălniceanu – 200 de ani de la naştere - Conține audio

george-popescu

  Mihail Kogălniceanu. Fotografie portret şi specimen de semnătură. Credit : http://www.partidaromilor.ro/mihail-kogalniceanu-despre-dezrobirea-tiganilor/

Un om luminat în adevăratul sens al cuvântului. Pentru ţara sa şi pentru cei mulţi. La două secole de la naşterea sa, merită să ne gândim măcar o clipă la opera şi personalitatea lui Mihail Kogălniceanu. Om al faptelor în primul rând, dar şi al vorbelor cu temei.

Pentru „Prietenii de la 10.00”, întâlnirea cu dl. prof. dr. Cătălin Turliuc de la Universitatea din Iaşi rămâne un punct de referinţă pentru cunoaşterea înaintaşilor noştri, pentru cunoaşterea lui Mihail Kogălniceanu :

AUDIO: Oameni, idei, fapte. Mihail Kogălniceanu – 200 de ani de la naştere în interpretarea d-lui prof. dr. Cătălin Turliuc de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
 


Etichete Oameniideifapteexclusiv radioMihail Kogălniceanu200 de ani de la naştereCătălin TurliucUniversitatea „Alexandru Ioan Cuza”Iaşi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live