Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Noiembrie 2017
Vizualizari: 536
Comentează add

Guvernul doreşte să investească în retehnologizarea mineritului şi a centralelor termice pe cărbune, a declarat premierul Mihai Tudose.

Mihai Tudose: Guvernul vrea să investească în retehnologizarea mineritului

radiojurnal

Premierul Mihai Tudose foto: Arhivă

Guvernul doreşte să investească în retehnologizarea mineritului şi a centralelor termice pe cărbune pentru ca energia produsă să fie la preţuri competitive, a declarat, astăzi, premierul Mihai Tudose, după ce a vizitat termocentrala Mintia, împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea.

Şeful guvernului a mai precizat că în strategia energetică sunt prevăzute şi măsuri de securitate, pentru a se evita accidentele miniere de genul celor petrecute în ultima perioadă.

Mihai Tudose: Guvernul este determinat şi coaliţia de guvernare să investească bani în minerit, pentru că nu putem vorbi de centrala de la Mintia fără cărbunele de pe Valea Jiului în care se produce puţin şi cu costuri foarte mari.

Suntem dispuşi să investim în retehnologizare, în siguranţa muncii ca acest curent produs de, aşa cum o numesc localnicii, "Steaua de pe Mureş", să producă curent la preţuri competitive şi să fie un pilon de bază în strategia de securitate energetică a României.

Cine nu înţelege lucrul acesta, atât timp cât colaţia de guvernare, parlamentul, ne susţine pe noi ca şi guvern, cine nu înţelege, repet, va trebui să îşi caute un nou loc de muncă.


Etichete Mihai TudoseLiviu Dragneaguvernretehnologizarea mineritului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live