Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

26 Martie 2019
Vizualizari: 320
Comentează add

După infarctul suferit, o primă declaraţie a fostului premier Mihai Tuddose pe Fb: "sunt bine".

Mihai Tuddose pe Fb: "sunt bine"

radu-dobritoiu

Pe contul personal de Facebook fostul premier Mihai Tudose a declarat:

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!"

Ministrul sănătăţii Sorina Pintea a declara astăzi că Mihai Tudose a suferit astăzi un infarct masiv, inima i s-a oprit de trei ori.

Sorina Pintea:

 „Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie C.C. Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital.”
 


Etichete Mihai Tudoseinfarct Tudosestare sanatate Tudose

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live