Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

10 Iunie 2013
Vizualizari: 1505
Comentează add

În urma analizelor, 200 de caserole au fost reţinute în depozitul DSVSA Prahova, iar alte 640 de caserole de mici formaţi de un kilogram au ajuns în magazinele din 24 de judeţe.

Mici infestaţi cu salmonella

simona-uta-ploiesti

200 de caserole de mici formaţi au fost reţinute de către DSVSA Prahova după ce, în urma unui control la depozitul unui supermarket a fost descoperită prezenţa salmonellei.

Potrivit directorului DSVSA Prahova, Mihai Terecoaşa, în urma unui control oficial făcut săptămâna trecută la depozitul central al unui supermarket, depozit situat în Ploieşti, a fost recoltată o probă dintr-o caserolă de mici formaţi de un kilogram care a fost analizată din punct de vedere microbiologic, depistându-se salmonella.

Proba a fost trimisă la un laborator din Bucureşti.

În urma analizei, 200 de caserole au fost reţinute în depozitul DSVSA, iar alte 640 de caserole de mici formaţi de un kilogram au ajuns în magazinele din 24 de judeţe.

"Am demarat acţiunea de reţinere oficială prin direcţiile sanitar-veterinare din cele 24 de judeţe" a precizat Mihai Terecoasa, precizând că în acest moment nu se ştie câte din cele 640 de caseroel de mici au fost vândute.


Etichete micisalmonellasupermarket,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live