Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 24 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Decembrie 2013
Vizualizari: 1514
Comentează add

Fostul pilot german Michael Schumacher se află în continuare în stare foarte gravă, la terapie intensivă, după o intervenţie chirurgicală.

Michael Schumacher, "în stare gravă"

radiojurnal

Michael Schumacher. Foto: Arhivă Reuters.

Fostul pilot german Michael Schumacher se află în continuare în stare foarte gravă, la terapie intensivă, după o intervenţie chirurgicală.

Medicii Spitalului Universitar din Grenoble s-au ferit să ofere un prognostic în legătură evoluţia stării sale de sănătate. 

"Schumacher este în continuare în stare critică. Deocamdată nu putem să ne pronunţăm cu privire la soarta lui Michael Schumacher. El este în comă artificială. Obiectivul nostru este să limităm creşterea presiunii intracraniene.

"Putem spune că viaţa îi este în pericol şi că situaţia este foarte gravă. Având în vedere violenţa impactului, o persoană care ar fi suferit un astfel de impact fără cască nu ar mai fi ajuns aici", a declarat un doctor de la Centrul Medical Universitar din Grenoble, luni, într-o conferinţă de presă.

Multiplul campion mondial de Formula 1 a suferit ieri un accident la schi în staţiunea Meribel din Alpii francezi.  

Michael Schumacher a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o hemoragie cerebrală, cu toate că purta cască de protecţie.

Michael Schumacher, care va împlini 45 de ani la 3 ianuarie, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004).

El a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.


Etichete pilot germanMichael SchumacherFormula 1schiaccidentcampion mondialGrenobleFranţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live