Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

28 Iulie 2009
Vizualizari: 1395
Comentează add

Potrivit CNN, starul ar fi luat un medicament prea puternic. Rezultatul autopsiei urmează a fi anunţat săptămâna aceasta.

Michael Jackson, ucis de un medicament?

ioana-dogaru

Poliţia din Los Angeles a stabilit că doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, i-a administrat cântăreţului un medicament puternic ce i-ar fi provocat moartea, a anunţat luni postul american de televiziune CNN, citând surse apropiate anchetei.

De la decesul neaşteptat, la 25 iunie, la Los Angeles, al "regelui pop", la vârsta de 50 de ani, doctorul Murray s-a aflat în centrul anchetei după ce poliţia a găsit la domiciliul cântăreţului mai multe recipiente cu Propofol, un anestezic extrem de puternic folosit în spitale.

Avocaţii doctorului Murray şi poliţia din Los Angeles au refuzat să comenteze.

Ancheta cu privire la moartea lui Michael Jackson s-a restrâns miercurea trecută asupra doctorului Murray, după percheziţia efectuată de Agenţia federală americană pentru combaterea consumului de stupefiante (DEA), asociată poliţiei din Los Angeles şi celei din Houston (Texas), a unuia din cabinetele medicului de la Houston.

Avocatul doctorului Murray, Ed Chernoff, a confirmat percheziţia şi a precizat că forţele de ordine veniseră să caute dovezi ale "crimei".

Potrivit lui Chernoff, anchetatorii au plecat la prânz cu "21 de documente" şi cu "o copie a hard-disk-ului unui calculator".

Familia lui Michael Jackson nu a ezitat niciodată să-şi arate neîncrederea faţă de Conrad Murray, cerând în repetate rânduri poliţiei să facă lumină în privinţa rolului pe care l-a avut medicul în ultimele momente din viaţa cântăreţului.

Numeroase mărturii au scos la iveală dependenţa lui Michael Jackson de analgezice, sedative şi alte somnifere foarte puternice.


Etichete Michael Jackson,moarte,stupefiante,doctor,supradoza

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live