Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

27 Septembrie 2009
Vizualizari: 3815
Comentează add

Documentarul va rula în România în intervalul 28 octombrie-12 noiembrie simultan cu proiecţiile din SUA, iar biletele puse în vânzare pornesc de la 35 de lei.

"Michael Jackson This Is It" şi în România

ionut-dragu

Duminică, în jurul orelor prânzului, biletele pentru "THIS IS IT" puteau fi cumparate de la casa cinematografului Movieplex din sectorul 6 pentru pretul de 34,8 lei, însă erau disponibile numai pentru ziua premierei, 28 octombrie.

Cinematograful The Light din sectorul 5 al Capitalei a pus la dispoziţia doritorilor bilete la pretul de 35 de lei, acestea putând fi rezervate pe site-ul cinematografului sau cumparate de la casa de bilete. Pe site-ul Cinematografului Multiplex din sectorul 3, duminică, în jurul orei 15.00, nu mai erau disponibile bilete pentru rezervari online. 

"THIS IS IT" va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, si va rula în cinematografe timp de două saptamâni şi două zile.

Documentarul de 111 minute va fi difuzat în 12 cinematografe din România, care au contract cu distribuitorul, a precizat managerul general al companiei, Andreea Comanici. În Capitala, "THIS IS IT" va fi proiectat la cele mai importante cinematografe, printre care Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Pro şi The Light Cinema. Doritorii îşi vor putea face rezervari pe site-urile cinematografelor.

Filmul documentar despre regele muzicii pop este realizat cu ajutorul a peste o sută de ore de înregistrări brute, de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la Londra. Pelicula va include si câteva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite în cadrul turneului londonez "THIS IS IT", printre care şi o versiune inedită a "Thriller", care urma sa fie proiectată, în versiune 3D, la concerte.

Reizorul Kenny Ortega, care s-a ocupat de organizarea concertelor londoneze şi de filmarea repetiţiilor, se ocupă, în prezent, de regia documentarului.

"Acest film este un dar pe care îl facem fanilor lui Michael. În momentul în care am început sa punem cap la cap imaginile brute pentru realizarea filmului, ne-am dat seama ca aveam în faţă ceva extraordinar, unic şi foarte special. Aceste imagini reprezintă o introspectivă intimă şi exclusivă în lumea creatoare a unui geniu. Pentru prima dată, fanii îl vor vedea pe Michael aşa cum nu l-au mai văzut niciodată - îl vor vedea pe marele artist lucrând", a declarat Ortega.

Cu două zile înainte de premiera internaţională a documentarului va fi lansat albumul "This Is It", care va conţine două discuri. Primul va include melodiile pe care Michael Jackson urma să le cânte în turneul "This Is It", în ordinea în care apar în documentar. Cel de-al doilea va conţine versiuni nelansate ale unor melodii clasice, dar şi un poem citit de cântăreţ, numit "Planet Earth".

Albumul va fi însoţit de o brosură comemorativă de 36 de pagini cu fotografii exclusive de la ultimele repetiţii ale regelui muzicii pop.

Înaintea albumului dublu va fi lansat, pe 12 octombrie, single-ul "This Is It".

"Noul single defineşte, încă o dată, ceea ce lumea ştie deja - că Michael este unul dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu", a declarat John McCain, co-producător al albumului şi administrator al averii lui Michael Jackson.

Decesul lui Michael Jackson de pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, s-a produs în perioada în care megastarul repeta pentru seria de concerte programate la Londra, pe arena O2.

Urmăriţi mai jos trailerul filmului.


Etichete michael jacksonthis is itdocumentar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live