Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

2 Iulie 2009
Vizualizari: 1182
Comentează add

Tutorele de rezervă al copiilor lui Michael Jackson este Diana Ross

Michael Jackson nu va fi înmormântat la Neverland

ionut-dragu

La începutul săptămânii, presa americană indica Neverland ca posibil loc de înmormântare, iar unele publicaţii americane anunţau miercuri că un serviciu memorial ar putea avea loc săptămâna viitoare, marti, la Staples Center din Los Angeles. Altele indicau stadionul Coliseum, însă nici purtătorul de cuvânt al familiei, nici reprezentanţii locurilor indicate nu au putut confirma informaţiile.

Un testament semnat de Michael Jackson, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, a fost depus miercuri în instanţă, iar în document Diana Ross este numită tutore de rezervă. Potrivit Reuters, testamentul o omite în mod specific pe fosta soţie a starului, Deborah Rowe, dar o numeşte pe mama acestuia, Katherine, tutore al celor trei copii.

Averea starului, evaluată la 500 de milioane de dolari

Testamentul evaluează averea starului, la peste 500 de milioane de dolari şi cere instituirea unui fond de administrare a bunurilor - Michael Jackson Family Trust - în beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei sale şi al mai multor organizaţii caritabile.

Înainte să apară testamentul, în cursul zilei de luni, Katherine Jackson a primit din partea unui judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american. Totodată ea a primit şi sarcina de administrator provizoriu al averii acestuia. O audiere în acest caz a fost stabilită pe 6 iulie.

Testamentul, redactat în 2002, cu ajutorul avocatului John Branca, îl numeşte pe acesta şi pe producătorul John McClain drept coexecutori. Cei doi au cerut, miercuri, judecătorului să anuleze decizia de numire a lui Katherine Jackson ca administrator provizoriu al averii fiului său, însă au fost refuzaţi.


Etichete michael jacksondiana rosmostenireinmormantare michael jacksoncopii michael jackson

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live