Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

7 August 2018
Vizualizari: 1386
Comentează add

Nod intermodal pentru conexiunea între metrou, RATB și liniile de transport preorășenești

Metrorex: Parcarea de la Străulești va fi inaugurată în octombrie

alex-lancuzov

Foto: Metrorex

Terminalul de metrou și parcarea cu 650 de locuri de la Străulești – din zona de N-V a Capitalei- sunt finalizate dar parcajul va fi inaugurat  la jumătatea lunii octombrie după montarea instalațiilor de taxare și stabilirea tarifelor pentru șoferi.

Este unicul terminal intermodal de transport din România și asigură conexiunea între transportul din subteran – cu metroul - și cel de suprafață cu RATB sau linii de microbuze și autobuze pre orășenești, a anunțat astăzi, directorul de investiții al Metrorex, Constantin Mustățea.

Nodul Intermodal de la Străulești va avea un post propriu de poliție, cafenea, chioșc de presă și chiar o farmacie iar multe dintre soluțiile tehnice au fost realizate ținând cont și de sesizările călătorilor referitoare la aspectul neplăcut al stațiilor de metrou construite înainte de anii 90.

Parcarea cu trei  niveluri a costat 160 de milioane de lei și a fost construită în cadrul proiectului pentru prelungirea Magistralei 4 de la stația 1 Mai până la Străulești.


Etichete metrorexnod intermodalparcareStraulesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live