Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

21 Ianuarie 2021
Vizualizari: 263
Comentează add

Metrorex ar putea renunța la secțiunea Băneasa - Aeroportul Otopeni de pe Magistrala de metrou M 6 Gara de Nord - Otopeni, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Metrorex ar putea renunța la secțiunea Băneasa - Otopeni de pe M6

alex-lancuzov

  Foto: Arhiva/ metrorex.ro.

Metrorex ar putea renunța la secțiunea Băneasa - Aeroportul Otopeni de pe Magistrala de metrou M 6 Gara de Nord - Otopeni, pentru că investiția încă NU a obținut finanțare europeană și sunt alte tronsoane de metrou care ar deservi un bazin mai mare de populație, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru publicația Hotnews.

În prezent, Ministerul Transporturilor derulează o licitație pentru proiectarea și execuția primelor șase stații de pe M 6 ( prima secțiune ) Gara de Nord - Băneasa - segment care are peste 500 de milioane de euro finanțare din bani europeni și alte 300 de milioane de euro un împrumut de la Guvernul Japoniei contractat încă din 2010 iar licitația pentru secțiunea a doua până la Aeroportul Otopeni este în pregătire. 

 
Potrivit ministrului Cătălin Drulă, banii prevăzuți pentru a doua secțiune de pe M 6 ar putea fi folosiți pentru a finanța lucrările pe Magistrala M 5 cu următoarele două secțiuni Eroilor - Universitate- Iancului respectiv Iancului - Pantelimon.
 
(PH)

Etichete metrorexm6secțiunea Băneasa - Aeroportul OtopeniCătălin Drulă(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live