Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Cezar Andrei

2 Martie 2011
Vizualizari: 6429
Comentează add

Sunt în fiecare emisiune, zeci de mesaje primite de la ascultători Aici vor putea fi citite, începand cu ziua de luni a următoarei săptămâni.

Mesaje, mesaje Mesaje, mesaje - Conține audio

cezar-andrei

18 mai

De departe…cea mai activă la categoria mesaje…a fost cea care-şi spune : Ileana Vest. Dar de nota 10 au fost şi Sorin din Danemarca,  Teodora şi Emil, Roxana Andrei, Cătălin-Drobeta Turnu Severin, Roxi-Beiuş, Nicu-Motru, Bogdan-Brăila, Costel-Giurgiu, Vera-Iaşi, tiristul Florin, Alex –Mureş, Costel Toader-Braşov, .fratele Ion Luca din Kapsala-Elada-Grecia, Viorica Gal-Cluj. Dar nu doar cei care ne trimit mesaje merită mulţumirile noastre, ci şi ascultătorii care stau cuminţi sau poate infierbântaţi în aproapierea câte unui aparat de radio.

 

5 mai

Cei mai frenetici,aşa…ca la-nceput de lună mai, au fost: Irina Duţă din Brezoi Vâlcea, Vera din Mureş, Ionela din Zărneşti-Neamţ, Ileana-Vest, asta…pe lângă cei de-ai casei: Roxana-Vâlcea, Cătălin-D. Tr. Severin, Viorica G.-Cluj, Costel Toader-Braşov, Lily-Suceava, Petricå Cristache-Gåiseanca de Giurgiu, Ionel-Cluj ş.a.m.d. Vă mulţumesc tuturor şi să ştiţi că şi eu abia aştept următoarea noastră întâlnire.

27 aprilie

Editia din 27 -04-2011 a fost una specială, întrucat ea a avut multe creaţii din Republica Moldova.

 

Motivul a fost foarte simplu: avem aceleasi origini latine! Nu degeaba Grigore Ureche scria acum 500 de ani că românii toţi "de la ram (Roma) se trag" iar cum "sângele apa nu se face" am fost, împreună, toti din aceeiasi familie, doar e Paştele!

 

Din nefericire, mesajele din Republica nu au abundat iar cele din România nu au marcat evenimentul aşa cum speram (deşi au fost peste 50 la număr).

 

"E atâta vers în limba noastră, şi melodie este în ea, tril de pasăre măiastră, blândă lumină dintr-o stea. Şi s-o vorbim ne este dor, înstrăinai, care pe unde, în case care n-au pridvor, şi doina nu pătrunde".

"Sunt sărbătorile în noi, deschide doar fereastra, închină-te la cer în zori, el, sufletul e casa. Dă bineţe unui străin, zâmbeşte, întinde mâna, închină un pahar de vin şi-n sărbătoare-i lumea. Hristos a înviat! Ileana Vest".

Aşa suna unul dintre cele 50 de mesaje primite în noaptea de 27 aprilie.

 

20 aprilie

Primul care a intrat pe ecranul calculatorului meu emisiunea trecută, a fost Nicolae Păun(cum îi place lui să se prezinte):33 din Căzăneşti-Ialomiţa. Nicoale a continuat cu muluuuute alte mesaje, cum se spune…fără număr, printre care s-au strecurat, Lili din Botoşani, Georgicâ Catrinoiu din Tg Jiu. Petricà din Moravita, Lili din Botosani (pentru prima oara în această emisiune), Dumyitrita din Vf Campului, Ion din Miloştea Jud. Vàlcea, Nikky din Sinaia…dar cei mai buni la capitolul răspunsuri au fost : Lyly(SV), Luca C-tin Galati, Mirela T.Baia-Mare…şi atenţie: scrieţi-vă toţi numele, pentru că aveţi mesaje importante pentru noi.

Felicitări şi mulţumiri tuturor şi SĂRBĂTORI FERICITE  ÎMPREUNĂ CU CEI DRAGI ŞI ALĂTURI DE RRA.

30 martie

Alegerea unei teme ca  "Prima iubire şi ultima" a fost inspirată, se pare, astfel că în afara solicitărilor unor piese, au fost trimise multe mesaje  pe această temă.    

Tibi: "Ştiti care e diferenţa? Pe prima nu o uiţi niciodată iar de ultima nu scapi niciodată".

Cătă Italiai: "De obicei prima iubire e şi ultima".

Marinică: "Prima dragoste este plăcerea sufletului, o simplă senzaţie, un sunet, o culoare. Ultima dragoste este precum rândunica, poartă noroc casei unde se aciuează.

Şi fiţi siguri, au mai fost multe, semnate Neluţu, Viorel -Oraviţa, Viorica G, s.a.m.d. (cam 30).

 

 

Au fost multe şi diverse la mijlocul lunii martie mesajele dumneavoastră pentru că subiectul a fost incitant: viaţa în definţii scurte, convingatoare, artistice şi adevarate!

N-am ştiut pe care sa le aleg din cele 49 primite până aproape de ora 3! Impresionant ! Vă mulţumim sincer celor care ne-aţi ascultat, cu vârste între 20 şi 70 de ani.

Am fost onoraţi de atenţia ce ne-o acordaţI! Notele primite din partea ascultătorilor de cei doi tineri solişti câştigatori ai unor premii la Mamaia în 2010 şi protagonişti ai primei ediţii a rubricii

''Mamaia -pentru ce?'' Daria Nicolae şi Alin Ignat dovedesc, prin obiectivitatea lor dar şi prin numărul mare de participanţi la jurizare (35 ) că putem şi trebuie să continuam ! Aşa va fi! Peste doua săptămâni, alţi concurenţi, câştigători ai unor premii la Mamaia, în faţa dumneavastră, spre a afla: au sau nu valoare? Grea sarcină vă veţi asuma!


Etichete muzicăşlagăremesaje

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live