Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Mai 2019
Vizualizari: 300
Comentează add

"România a reuşit, în calitatea sa de stat care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii, să deblocheze discuţiile pe mai multe problematici importante pentru viitorul european".

Mesaj transmis de premierul Viorica Dăncilă cu ocazia Zilei Europei

radiojurnal

Premierul României, Viorica Dăncilă. Foto: Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei Europei în care afirmă că România a reuşit, în calitatea sa de stat care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii, să deblocheze discuţiile pe mai multe problematici importante pentru viitorul european.

Şefa executivului a precizat că România va fi în continuare un susţinător al proiectului european, fondat pe convergenţă, coeziune, solidaritate şi dezvoltare durabilă şi că ţara noastră îşi doreşte o Uniune Europeană puternică, în care toate statele membre să beneficieze de tratament egal, nediscriminatoriu.

Şi şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre tripla însemnătate pe care ziua de 9 Mai o are pentru români, Ziua Independenţei de Stat, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei.


Etichete Mesajpremierul Viorica DăncilăZilei Europeiliviu dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live