Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Februarie 2020
Vizualizari: 346
Comentează add

Mesaj al MApN la moartea generalului Marin Dragnea, preşedintele fondator al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

Mesaj al MApN la moartea generalului Marin Dragnea

radiojurnal

 Veteranul de război gl (ret.) Marin Dragnea (foto: Cristian Surugiu)

Generalul Marin Dragnea, preşedintele fondator al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, a murit la vârsta de 96 de ani.

A luptat sub drapelul României din prima şi până în ultima zi a celui de al Doilea Război Mondial şi a slujit Armata României aproape 50 de ani - scrie Ministerul Apărării Naţionale în mesajul care omagiază memoria celui dispărut.

De numele generalului Marin Dragnea este legată şi o altă perioadă din istoria României, în care sportivii noştri obţineau rezultate deosebite la Jocurile Olimpice.

În cei doisprezece ani în care a ocupat funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic Român, ţara noastră a obţinut cele mai mari succese sportive la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, Moscova  -1980 şi Los Angeles -1984, adaugă, în mesajul său de condoleanţe, ministrul apărării, Nicolae Ciucă.


Etichete mesajdecesmapn

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live