Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Martie 2020
Vizualizari: 350
Comentează add

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a salutat astăzi, în numele preşedintelui Donald Trump, faptul că românii s-au unit în acest moment de criză.

Mesaj al ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman

radiojurnal

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, la vernisajul expoziţiei de fotografii consacrate împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din România din decembrie 1989. Foto: Nicu Popescu

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a salutat astăzi, în numele preşedintelui Donald Trump, faptul că românii s-au unit în acest moment de criză.

Membrii diferitelor partide politice, în special preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au acţionat rapid pentru instalarea Guvernului şi trebuie lăudaţi pentru că au pus siguranţa României şi a poporului mai presus de apartenenţa politică, menţionează diplomatul american.

El subliniază că de lăudat sunt şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban pentru conducerea şi adoptarea promptă de măsuri extraordinare menite să protejeze vieţile şi bunăstarea oamenilor.

Ambasadorul american a mai promis ca Statele Unite ale Americii vor sprijini România la fiecare pas.

Editor Web: R.S.


Etichete Mesajambasadorul Statelor Unite la BucurestiAdrian Zuckermandonald trumpmarcel ciolacuguvernklaus iohannisludovic orban(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live