Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nucu Jalea

1 Martie 2019
Vizualizari: 1041
Comentează add

"Mereu la înălţime" este sloganul sub care emite, începând de astăzi, Radio România Braşov FM - cel mai nou post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Mereu la înălţime cu Radio România Braşov FM

nucu-jalea

Foto: Alexandru Dolea.

"Mereu la înălţime" este sloganul sub care emite, începând de astăzi, Radio România Braşov FM - cel mai nou post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune. Poate fi ascultat, local, pe frecvenţa de 93,3 FM.

Astăzi a avut loc festivitatea de deschidere, la care a asistat şi corespondentul RRA Nicolae Jalea.


Reporter: Cel mai nou post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune emite, de astăzi, la Braşov, pe frecvenţa 93,3 FM. La deschidere a fost prezent şi preşedintele-director general al SRR, Georgică Severin.


Georgică Severin: Deschiderea unui post de radio cum este Radio România Braşov FM nu poate fi la nivelul companiei publice rezultatul muncii unei singure persoane, de aceea, vreau să le mulţumesc tuturor celor de aici, de la Braşov, echipelor de la Bucureşti, care, în mod succesiv au ajutat; vreau să îmi exprim un gând bun pentru colegul Emilian Blânda, care a muncit enorm pentru deschiderea acestui post şi acum este în spital şi profit să îi urez sănătate, şi vreau să îi mulţumesc lui Dorin Duşa, care şi-a asumat această muncă de a desţeleni zona radioului public în Braşov. Şi Braşovul merita, şi mă bucur că am putut contribui la acest fenomen.


Reporter: Radio România Braşov FM se adresează ascultătorilor dornici de informaţie echidistantă şi concisă, muzică bună, divertisment de calitate, cultură şi sport.


Dorin Duşa, directorul postului: După 20 de ani în care fost găzduiţi de Radio Târgu Mureş, Braşovul s-a desprins de această entitate a Societăţii Române de Radiodifuziune, căreia îi mulţumim pentru că ne-a găzduit, şi a devenit post public, deocamdată local, al Societăţii Române de Radiodifuziune. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi pentru debutul acestui proiect, care a fost unul foarte bun, şi promitem să fim, conform sloganului, "Mereu la înălţime".


Etichete Radio România Braşov FMsrrgeorgica severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live