Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

26 Martie 2017
Vizualizari: 604
Comentează add

Dacă sunteţi în căutarea unui SUV ceva mai măricel, există întotdeauna opţiune oferită de al cincilea model dezvoltat de divizia Maybach.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

-

  Foto: Bogdan Predescu

 Este vorba despre un model off-road cu scaune împrumutate de la Clasa S și cu un acoperiș rabatabil, creat într-o versiune exclusivistă pentru a pregăti retragera lui G-Klasse de pe piaţă. Mercedes și divizia sa de lux Maybach au pregătit impresionantul G650 Landaulet care se bucură de un ampatament extins cu aproape 6 cm, ceea ce presupune mai mult spațiu interior pentru cei de pe locurile din spate. Răsfăţul este total pentru cei de pe locurile din spate deoarece avem scaune înclinate, încălzire și cu ventilație, precum și cu funcţie de masaj similar celui cu pietre calde.

 

Tot din spate, cu o simplă apăsare de buton, se rabatează acoperișul din pânză, disponibil în patru nuanțe diferite. Ca opţionale avem suport încălzit sau răcit pentru pahare, măsuțe pliabile îmbrăcate în piele, ecrane de 10 inch incluse în spătarul scaunelor din față şi un geam între comparatimentul șoferului și cel al pasagerilor spate, pentru mai multă intimitate.

           

Motorul este un V12 biturbo de 6.0 litri, capabil să dezvolte 630 de cai putere și 1000 de Nm. Garda la sol este una impresionantă de 45 centimetri, iar jantele de 22 de inch au anvelope de dimensiunea 325/55. Germanii au anunţat că vor fi produse doar 99 de exemplare ale micuţului SUV. 


Etichete Mașina LuniiSalon AutoGeneva 2017Mercedes BenzMaybachSUV

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live