Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Joi, 22 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 456
Comentează add

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a prezentat propunerea semnării unui memorandum de colaborare între România şi Regatul Spaniei.

Memorandum de colaborare între România şi Regatul Spaniei

florin-lepadatu

 

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a prezentat propunerea semnării unui memorandum de colaborare între România şi Regatul Spaniei privind posibila întoarcere acasă a românilor care doresc acest lucru.

Demnitarul a făcut propunerea în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Madrid, cu viceministrul pe probleme de migraţie, Marina del Corral.

Aceasta a acceptat propunerea, menţionând că cele două ţări împărtăşesc experienţe comune privind migraţia.

Ministrul Natalia Intotero a prezentat campania ce va fi lansată în luna Mai - "Informare acasă! Siguranţă în lume!" - precum şi programele pe care Guvernul le implementează în sprijinul românilor care şi-ar dori să vină acasă.

Natalia-Elena Intotero: "Am observat că de la an la an membrii asociaţiilor şi reprezentanţii mediului asociativ sunt tot mai implicaţi, tot mai conexaţi şi tot mai activi, o dorinţă a acestora de a se uni în interesul comunităţii românilor."

În vizita sa în Spania, ministrul Intotero s-a întâlnit duminică seară, la Madrid, şi cu reprezentanţii asociaţiilor româneşti.

Potrivit Observatorului spaniol al Imigraţiei, comunitatea românilor din Spania numără peste un milion de rezidenţi, informează Rador.


Etichete Natalia-Elena IntoteroSpania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live