Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Aprilie 2015
Vizualizari: 1921
Comentează add

Medicul sirian Mohamad Yassin, implicat în eliberarea jurnaliştilor români luaţi ostatici în Irak, a fost reținut azi de procurorii anticorupție pentru trafic de influență.

Medicul sirian Mohamad Yassin, reținut de DNA

radiojurnal

DNA. Foto: Arhivă.

Medicul sirian Mohamad Yassin, implicat în eliberarea jurnaliştilor români luaţi ostatici în Irak, a fost reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă.

El ar fi pretins aproximativ 2 milioane de euro de la doi denunţători promiţând că va a obţine pentru unul dintre ei desfiinţarea unei hotarâri de condamnare la închisoare, printr-o cale extraordinară de atac.

El ar fi cerut mita atât în mod direct cât şi prin intremediul presupusului său complicele Tahli Fadel, de asemnea reţinut de procurori.

Mohamad Yassin este medicul care a apărut în dosarul lui Omar Hayssam privind răpirea jurnaliştilor în Irak în 2005, el fiind împuternicit ca emisar în legătură cu eliberarea acestora.

Omar Hayssam este închis la Penitenciarul Mărgineni, condamnat definitiv la 23 de ani şi 4 luni pentru răpirea jurnaliştilor şi pentru infracţiuni economice în alte două dosare.


Etichete medicSiriaMohamad YassineliberareDNAtrafic de influentaromani luati ostatici in IrakprocuroriinchisoareOmar Hayssamrapire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live