Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

9 Mai 2020
Vizualizari: 490
Comentează add

Ziua Europei este celebrată și la ConsulatulGeneral al României de la Los Angeles

Medicii din linia întâi, celebrați de diplomați Medicii din linia întâi, celebrați de diplomați - Conține video

-

foto: Consulatul General al României la Los Angeles

Chiar dacă, din cauza pandemiei, nu au putut organiza un eveniment public cu prilejul Zilei Europei, șefii de oficiu consular din țările Uniunii Europene au ținut să își exprime recunoștința față de cei care luptă împotriva noului coronavirus printr-un mesaj video.

Astfel, pentru sărbătorirea Zilei Europei, 9 mai 2020, consulii generali ai Statelor Membre ale Uniunii Europene acreditați la Los Angeles, respectând regulile de distanțare socială existente în statul California, transmit împreună un mesaj comun prin care onorează și recunosc meritele cadrelor medicale și ale tuturor lucrătorilor care luptă în linia întâi pentru combaterea pandemiei COVID19 la nivel global. De asemenea, diplomații europeni evidențiază succesul modelul cooperării europene și euro-atlantice.

Consulul General al României la Los Angeles, excelența sa Cosmin Dumitrescu, a inițiat acest demers, care aduce în prim plan eforturile deosebite pe care le face personalul medical peste tot în lume pentru combaterea noului coronavirus.


Etichete Ziua Europeidiplomatieconsulul general al Romaniei la Los AngelesCosmin Dumitrescu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live