Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

1 Septembrie 2016
Vizualizari: 982
Comentează add

Medicii de la Spitalul Floreasca, din Capitală, care au demisionat ieri din cauza neînţelegerilor cu managerul interimar, Sorin Păun, anunţă că vor reveni asupra deciziei.

Medicii demisionari de la UPU Floreasca spun că vor reveni asupra deciziei

ciprian-sasu

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Foto: Wikipedia.

Medicii de la Spitalul Floreasca, din Capitală, care au demisionat ieri din cauza neînţelegerilor cu managerul interimar, Sorin Păun, anunţă că vor reveni asupra deciziei.

După cum a precizat pentru Radio România Actualităţi unul dintre doctori, urmează acum discuţii pentru a vedea care este procedura legală ce trebuie urmată.

Chiar şi aşa, problemele din spital nu sunt încă rezolvate, după cum a precizat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.  

Bogdan Opriţa: "Faptul că domnul doctor Păun a decis să-şi dea demisia nu va rezolva neapărat problemele care au apărut pentru ca noul manager va trebui să ia un ansamblu de măsuri care să ducă la dispariţia disfuncţionalităţilor în apovizionarea nu numai a departamentului ci şi a spitalului, astfel încât să ne putem efectua meseria la parametri corecţi".

Doctorul Bogdan Opriţa a ţinut să precizeze că medicii demisionari s-au prezentat astăzi la lucru.

15 doctori de la Unitatea de Primiri Urgenţe-SMURD a spitalului - adică jumătate din personal - şi-au dat ieri demisia.

Managerul interimar Sorin Păun a renunţat ulterior şi el la funcţie după discuţiile pe care le-a avut cu ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Demnitarul a precizat apoi într-un comunicat de presă că în cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a spitalului până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie.


Etichete medici demisii spitalul floreascamanager sorin paundoctoriministrul vlad voiculescuministerul sanatatiiupu floreascamedic bogdan opritasmurd bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live