Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

17 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1060
Comentează add

Pentru meciul amical din aceasta seara dintre Italia si Romania, stadionul Dall'Ara din Bologna este blindat: 150.000 de polițiști si carabinieri pe strazile orasului.

Meciul Italia-România scoate în strada 150.000 de polițiști și carabinieri

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Stadionul Olimpico din Roma. Foto: Elena Postelnicu.

150.000 de carabinieri și polițiști, unii dintre ei în civil, vor supraveghea și îi vor controla pe suporterii care în această seara vor să urmărească meciul dintre Italia și Romania pe stadionul Dall'Ara din Bologna. Dupa atentatele de la Paris acesta este primul eveniment important din Italia, la care participa aproximativ 30.000 de persoane.

Orasul este blindat inca de la sosirea jucătorilor celor două echipe. Sub supraveghere este chiar si hotelul in care sunt găzduiți de doua nopti romanii, dar si cel in care stau fotbaliștii italienii.

Desigur din cauza atentatelor teroriste de la Paris, sute de suporteri italieni si romani au renunțat sa mai mearga pe stadion si au optat sa vada meciul la televizor. O mica îngrijorare exista si in randul jucătorilor.

Tehnicianul italian Antonio Conte"Am ramas șocați de ceea ce s-a intamplat. Sunt acte de terorism care oricum ne determina sa reflectam, ca pot sa provoace teama, dar eu sunt convins ca trebuie sa luptam impotriva acestor acte inexplicabile, sa mergem inainte fara a fi intimidați de nimeni si nimic, altfel va castiga Raul. Si aceasta nu trebuie sa se întâmple", a spus Antonio Conte.

 

Etichete staion olimpicoromastiri italiamasuri de securitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live