Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Leni Trandafir, Magdalena Stoicia

29 Noiembrie 2012

cum au petrecut românii Ziua lor Naţională

Matinal de duminică, 2 decembrie

La începutul emisiunii Matinal, aţi putut asculta cum au petrecut românii Ziua lor Naţională şi aţi aflat o reţetă veche de sărmăluţe cu păsat şi ciuperci, pe care vă propunem s-o reascultaţi:

 

Apoi, de la ora 8,30, invitatul dimineţii a fost expertul criminolog Dan Antonescu, colonel în retragere, fost şef al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Dan Antonescu a analizat alături de Gabriel Basarabescu măsurile necesare pentru combaterea crimei şi pentru aplicarea legii, aşa cum ar trebui să se întâmple într-un stat de drept, civilizat, membru al Uniunii Europene.

A fost adusă în atenţia ascultătorilor postului Radio România Actualităţi munca grea, migăloasă şi de fineţe, de culegere a datelor şi de analizare a probelor, analizarea psihologiei criminalului, care necesită o îndelungată şi bună pregătire a criminaliştilor. Prevenirea crimelor, descurajarea potenţialilor criminali şi educarea populaţiei sunt activităţi ale criminaliştilor care rămân anonimi, dar care sunt adevăraţi profesionişti.


Etichete Ziua Naționalăreţetă de postDan Antonescucriminolog

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live