Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Podină

8 Martie 2022
Vizualizari: 349
Comentează add

La intrarea pe teritoriul Ungariei controlul pentru cetăţenii ucraineni, care nu sunt posesori de paşapoarte biometrice, va fi amănunțit.

Măsuri suplimentare de control la intrarea în Ungaria

sergiu-podina

FOTO: politia de frontiera.

Autorităţile de frontieră ungare au informat Poliţia de Frontieră Română că, începând din această după amiază, derularea formalităţilor de control, la intrarea pe teritoriul Ungariei, pentru cetăţenii ucraineni care nu sunt posesori de paşapoarte biometrice necesită verificări suplimentare amănunţite.

Aceste măsuri dispuse de partea maghiară vor determina creşterea timpului alocat fiecărei persoane pentru control, ceea ce implicit va conduce la creșterea timpului de aşteptare la ieşirea din România, respectiv intrarea pe teritoriul statului vecin pentru participanţii la trafic.

Poliţia de Frontieră Română a contactat omologii maghiari în vederea stabilirii şi dispunerii unor măsuri comune pentru  fluidizarea traficului în punctele de frontieră.

Astfel, în limita posibilităților permise de infrastructura şi asigurarea tehnică din punctele de trecere de la graniţa comună, a fost realizată separarea arterelor de control pe sensul de ieşire din România, astfel încât persoanele care se află în posesia tuturor documentelor prevăzute de legislaţia comunitară să poată efectua controlul cu operativitate.

De asemenea, Poliția de Frontieră Română a suplimentat personalul planificat la verificarea documentelor de călătorie şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ.

La aceasta ora in PTF Petra timpul se asteptare pe sensul de iesire din Romania este de 120 de minute, fiind deschise toate cele 6 artere de circulatie. Prin PTF urziceni avem, de asemenea aglomeratie, timpul de așteptare fiind de 80 de minute.


Etichete refugiatiucrainafrontieraromaniaungariapolitia de frontieracontroalepasapoarte biometrice(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live