Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

11 Iulie 2021
Vizualizari: 359
Comentează add

La Roma, proiectul pentru amenajarea unui maxi ecran pe Stadionul 'Olimpico', unde ar fi putut intra gratis 16.000 de fani, a fost suspendat.

Măsuri de siguranţă stricte în Italia, la finala EURO 2020

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

 FOTO: www.facebook.com/uefa

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a urat succes echipei de fotbal a Angliei care joacă azi finala cu Italia din Campionatul European.

Regina, care în urmă cu 55 de ani, a înmânat Angliei Cupa Mondială spune că a văzut atunci importanța acestor competiții majore. 65.000 de spectatori vor fi diseară pe stadionul de pe Wembley, în pofida cazurilor tot mai numeroase de coronavirus.


În Italia, în schimb, unde suporterii pot privi meciul pe mari ecrane instalate în aer liber, măsurile de siguranță sunt mai stricte, după cum transmite corespondenta noastră, Elena Postelnicu.


Reporter: Italienii îşi vor susţine în această seară echipa națională Squadra Azzurra cu masca de protecție pe față, chiar și în piețe, în aer liber, cel puțin acolo unde se va permite să se vizioneze meciul împreună cu alți suporteri.

La Roma, proiectul pentru amenajarea unui maxi ecran pe Stadionul 'Olimpico', unde ar fi putut intra gratis 16.000 de fani, a fost suspendat.

În timp ce în alte orașe, precum: Milano, Veneția, Padova, Trieste, Palermo, Cagliari şi Sassari nu vor exista nici măcar proiecții în piețe și, în unele cazuri, sunt prevăzute ordonanțe ad-hoc pentru a proteja siguranța cetățenilor.

Până și unul dintre jucătorii îndrăgiți ai naționalei, fundașul Leonardo Bonucci, a lansat un apel către fani, invitându-i să sărbătorească cu respect față de ei înșiși și față de ceilalți.

(RS)


Etichete euro2020euro 2020italiaangliafotbalsuporteriroma(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live