Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII... DE SARBATOARE Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

31 Decembrie 2015
Vizualizari: 852
Comentează add

Preocupările legate de ameninţările unor atacuri teroriste au condus la implementarea unor măsuri sporite de securitate în toată lumea.

Măsuri de securitate sporite înaintea festivităţilor de Anul Nou

rador

În Piața Times Square din New York se strâng de Anul Nou aproximativ un milion de oameni. Foto: Arhivă/Anul Nou 2014-2015.

Cu câteva ore înainte ca prima ţară din lume să înceapă sărbătorirea Anului Nou, preocupările legate de ameninţările unor atacuri teroriste au condus la implementarea unor măsuri sporite de securitate în toată lumea, pentru festivităţile ce marchează trecerea în 2016.

La Bruxelles, toate festivitaţile au fost anulate, după dejucarea unui atentat terorist, iar în Turcia au fost arestate două persoane care plănuiau atacuri la Ankara.

Şi în capitala Austriei, Viena, precum şi în Dhaka, Bangladesh, măsurile de securitate au fost consolidate. Autorităţile din oraşele americane New York, Los Angeles şi Washington au suplimentat numărul ofiţerilor de securitate, înaintea festivităţilor de Anul Nou.

Înalţi oficiali ai securităţii din Statele Unite au declarat că au primit informaţii privind o posibilă ameninţare teroristă.

Peste 24 de ore, peste un milion de oameni se vor aduna în Times Square, New York, iar autorităţile vor să se asigure că aceştia vor sărbători în siguranţă.

Şase mii de ofiţeri ai poliţiei metropolitane vor fi la datorie, iar FBI a suplimentat numărul angajaţilor din centrele de comandă de la New York, Washington şi Los Angeles, transmit corespondenţii CNN.


Etichete revelionanul noumasuri de securitateBruxellesfestivitaţi anulateatentat teroristTurciaAnkaracapitala AustrieiVienaDhakaBangladeshmăsuri de securitateNew YorkTimes SquareLos AngelesWashington

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live