Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

27 August 2014
Vizualizari: 889
Comentează add

Poliţia Română a dispus măsuri de monitorizare a traseului parcurs de suporterii români în Bulgaria pentru meciul dintre Ludogorets şi Steaua Bucureşti din această seară.

Măsuri de securitate pentru deplasarea suporterilor Stelei

daniela-manuta

Suporteri ai Stelei în deplasare. Foto:captură youtube.com

Poliţia Română a dispus măsuri de monitorizare a traseului parcurs de catre suporterii romani in Bulgaria pentru meciul dintre Ludogorets-Steaua Bucuresti ce va avea loc in aceasta seara.

Potrivit unui comunicat al IGPR,168 de poliţişti şi 60 de mijloace auto, din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Ilfov şi Giurgiu, sunt forţele angrenate pe traseul de deplasare din Capitală, pe DN5, înspre graniţa României cu Bulgaria.

Efectivele de poliţie au acţionat în cursul nopţii şi acţionează în continuare pentru menţinerea ordinii publice şi siguranţei rutiere în punctele de întâlnire (adunare) a suporterilor, precum şi pe traseele de deplasare a acestora, pe teritoriul naţional, către şi de la locul de desfăşurare a evenimentului sportiv.

De asemenea, în baza planului de acţiune semnat la nivelul celor două poliţii naţionale, efective de poliţie rutieră din Bulgaria vor acţiona în oglindă cu poliţiştii români. 


Etichete Poliţia RomânăBulgariasuperterimecifotbalSteau BucureştiLudogorets LazgradLiga CampionilorDN5vamă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live