Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iulie 2019
Vizualizari: 731
Comentează add

Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat mai multe măsuri bugetare convenite în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Măsuri bugetare convenite în şedinţa CEX PSD

radiojurnal

Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat mai multe măsuri bugetare convenite în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv Naţional al PSD. Este vorba despre limitarea călătoriilor gratuite cu trenul acordate studenţilor şi impozitarea pensiilor speciale care depăşesc 10.000 de lei.

Eugen Teodorovici: Credem că o variantă normală ar fi aceea de a plafona, să spunem, la un nivel de 10.000 de lei, iar ce este depăşit de această sumă să fie aplicată, să spunem aşa, o taxă de solidaritate. O propunere - limitarea, poate, a numărului de călătorii în fiecare an; de asemenea, poate vârsta la care să se aloce aceste bilete gratuite pe calea ferată, adică vârsta de 26 de ani. De asemenea, putem să îl corelăm, şi cred că ar fi corect să facem acest lucru, de situaţia la învăţătură în facultăţi. Totuşi, să nu avem studenţi repetenţi sau restanţe la nivelul facultăţilor.

Realizator RRA: Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti a reacţionat imediat după acest anunţ şi a cerut coaliţiei de guvernare să oprească toate demersurile care limitează drepturile studenţilor privind transportul gratuit cu trenul şi acordarea de burse.
 


Etichete Eugen Teodorovicimasuri bugetare PSDimpozitare pensii speciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live