Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Ianuarie 2020
Vizualizari: 812
Comentează add

, în terminalele de plecări şi sosiri, la biroul de informaţii, la cabinetul medical şi în zonele ghişeelor de check-in ale aeroportului, au fost afişate anunţuri de informare.

Măsuri pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj faţă de noul tip de coronavirus

radiojurnal

     Foto: Arhivă/captură youtube.com 

Conducerea Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", din Cluj, a anunţat, ieri, că a luat primele măsuri, faţă de noul tip de coronavirus.
 
În acest sens, în terminalele de plecări şi sosiri, la biroul de informaţii, la cabinetul medical şi în zonele ghişeelor de check-in ale aeroportului, au fost afişate mai multe anunţuri de informare şi au fost distribuite pasagerilor flyere, cu instrucţiuni referitoare la combaterea şi prevenirea acestei afecţiuni.
 
De asemenea, Aeroportul din Cluj colaborează în permanenţă cu autorităţile din domeniul sănătăţii publice, dar şi cu companiile aeriene, pentru implementarea tuturor măsurilor de precauţie, în ceea ce priveşte cazurile de pneumonii cu coronavirus.
 
Pe de altă parte, asistenţii medicali din cadrul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" oferă sprijin tuturor pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat, citat de AGERPRES.
 

Etichete Aeroportul Avram IancuClujcoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live