Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

16 Februarie 2012
Vizualizari: 1175
Comentează add

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, şoferii sunt rugaţi ca începând de joi seară să nu mai parcheze pe marile bulevarde în locuri neamenajate pentru a permite efectuarea deszăpezirii de către autorităţi.

Maşinile parcate neregulamentar "împiedică deszăpezirea"

razvan-stancu

Trafic dificil în Capitală. Foto: Răzvan Stancu.

Primăria Municipiului Bucureşti şi Brigada Rutieră fac apel la şoferii bucureşteni ca, începând de joi seară, să nu mai parcheze pe marile bulevarde, acolo unde nu sunt parcări amenajate, şi nici pe benzile de circulaţie, în locurile unde sunt locuri de parcare amenajate la bordură, pentru a permite operatorilor de deszăpezire să intervină eficient în scopul lărgirii părţii carosabile şi a evacuării zăpezii.

Potrivit comunicatului trimis de primărie, în următoarele nopţi, operatorii vor lucra la încărcarea şi transportarea zăpezii de la marginea drumurilor, pe toate arterele principale, intervenţiile lor fiind, în acest moment, îngreunate de maşinile parcate în mod ilegal pe carosabil.

Şoferii care nu vor respecta prevederile legale în acest sens, vor suporta consecintele care se impun, se mai arată în comunicat.

O şedinţă extraordinară a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), în cadrul căreia va fi analizat modul de acţiune pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase (ninsoare, viscol, ger), se va desfăşura joi, la ora 17,00, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

La nivel central vor participa membrii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă iar în plan teritorial, prin sistemul de videoconferinţă, vor participa prefecţii, subprefecţii, membrii Comitetului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România.


Etichete Ştiri BucureştiPrimăria Bucureştiparcaredeszăpezirebulevardecomunicat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live