Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 Noiembrie 2020
Vizualizari: 232
Comentează add

De la miezul nopții, în întreg județul Sibiu devine obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise.

Masca devine obligatorie în tot judeţul Sibiu

florin-lepadatu

De la miezul nopții, în întreg județul Sibiu devine obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise.

Măsura este valabilă pentru următoarele două săptămâni și de la ea sunt exceptați doar copiii mai mici de cinci ani. 

Decizia a fost luată în această după-amiază de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență după ce la nivelul județului Sibiu s-a depășit rata de infectare de patru cazuri la mia de locuitori, pe ultimele 14 zile.

De asemenea municipiul Sibiu a ajuns la o rată a incidenței cumulate de 6,03 la 1000 de locuitori. În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu au fost raportate 13 decese și 152 de cazuri noi de infectare, din 270 de teste efectuate, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de peste 50%.

În județul Sibiu există cinci localități unde rata de infectare a depășit chiar 10 cazuri la mia de locuitori, în top aflându-se satul Colun, aparținător comunei Porumbacu de Jos , unde rata de incidență cumulată este de 14,85 la 1000 de locuitori.

Pe de altă parte, există peste 70 de sate în județ în care nu s-a înregistrat niciun caz de coronavirus în ultimele 14 zile - transmite corespondenta RRA Carmen Vulcan.


Etichete mascaobligatiesibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live