Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

12 Mai 2010
Vizualizari: 5656
Comentează add

100% Country din 12 mai 2010

Mary Chapin Carpenter - The Age Of Miracles Mary Chapin Carpenter - The Age Of Miracles - Conține audio

victor-spirache

  Ronnie Dunn and Kix Brooks (Brooks and Dunn)

Am plăcerea să deschid această ediție cu cel mai mare duo de country music al tuturor timpurilor, Brooks and Dunn. Motivul este unul cât se poate de simplu. Kix Brooks împlinește azi (12 mai), 55 de ani, iar My Maria este, cred, cea mai frumoasă piesă cântată de el împreună cu Ronnie Dunn, așa încât merită s-o ascultăm la prima rubrică: 10-20-30
 
 
 
 
 
 
 
La aceeași rubrică vă prezint piesa care pe 12 mai 1951 ajungea number one în top-ul single-urilor country din Billboard: “Cold, Cold Heart” cu Hank Williams.
Albumul săptămânii se numește “The Age Of Miracles” și este al zecelea album de studio al interpretei Marry Chapin Carpenter, iar săptămâna aceasta a intrat în Billboard la secțiunea Top Country Albums, direct pe locul 6.
 
 
The Age of Miracles cuprinde 12 piese, toate scrise de Mary Chapin Carpenter. Pe bună dreptate te-ai putea întreba cum a fost el considerat un album de country de către cei de la revista Billboard când oricine își poate da seama că, deși nu lipsesc elementele de country contemporan, preponderente sunt cele de folk și de rock. E adevărat însă că asta contează mai puțin atâta vreme cât muzica este atât de frumoasă iar mesajul, prezentat cu onestitate, este despre dragoste, despre soartă, destin, despre misterele vieții. Criticul Mark Deming de la Allmusic i-a dat albumului 4 stele din 5. Ceea ce înseamnă o notă foarte mare.
   
 
 
 
 

Etichete Mary Chapin Carpenter.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live