Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Martie 2019
Vizualizari: 354
Comentează add

Discuţiile pentru redefinirea unui acord privind Brexitul sunt în impas, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de data stabilită de Cabinetul May pentru ieşirea din UE.

Marți, un nou vot în privinţa acordului pentru Brexit

radiojurnal
Lideri politici din Marea Britanie au respins propunerea Uniunii Europene de a permite Regatului Unit să părăsească unilateral o posibilă uniune vamală cu blocul comunitar, cu condiţia ca Irlanda de Nord să păstreze regulile pieţei comune, pentru a se evita o frontieră dură cu Irlanda.
 
Şefa Camerei Comunelor s-a declarat profund dezamăgită de propunere şi a spus că nu înţelege jocul Bruxelles-ului, în timp ce preşedintele Partidului Conservator, de guvernământ, a declarat la BBC că varianta avansată de negociatorul european compromite unitatea ţării.
 
Discuţiile pentru redefinirea unui acord privind Brexitul sunt în impas, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de data stabilită de Cabinetul May pentru ieşirea din Uniunea Europeană.
 
Potrivit corespondentului Radio România la Londra, un nou vot în privinţa acordului urmează să aibă loc marţi, în condiţiile în care mai mulţi deputaţi conservatori au avertizat că nu vor susţine nici de această dată propunerea premierului.

Etichete votacordbrexitmarea britaniecamera comunelortheresa mayue

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live